Søg
  • vRep

vRep anbefaler iPhone SE 2020Siden iPhone X i 2017, så har vi som forbruger været nødsaget til at grave meget dybt i pengepungen for at få råd til den seneste iPhone.

Det stopper med udgivelsen af den sprit nye iPhone SE 2020. Her får du en opdateret iPhone med opdateret indemad, men med samme udseene og størrelse som en iPhone 8.


Vi ser dagligt en bred gruppe af vores kunder i butikken, som ønsker at opgradere deres ældre iPhone 6, 6S mfl. De vil forståeligt nok ikke bruge 5-7000 kr. på en iPhone Xs eller de nye iPhone 11 Pro, derfor anbefaler vi oftest iPhone 7 eller 8 som en god opgradering. De koster oftest mellem 1500 - 2500 kr. og er et solidt valg til et mindre budget. Men hvis budgettet rækker til det så kan du altså få en helt ny og opdateret iPhone SE 2020 på 64GB til 3699 kr. https://www.apple.com/dk/iphone-se/


Selv hvis man køber et cover og panserglas, så kan det oftest klares for under 4000 kr.

Hvad er det så man får for dette beløb?

Højdepunkterne er helt åbenlyst den fremragende A13 Bionic processor, som også er at finde i iPhone 11 fra sidste år. Denne chip er ekstrem hurtig og gør oplevelsen af IOS 13 til føles lag-fri og flydende. Dernæst så har Apple de sidste 4-5 år været helt på toppen når det kommer til video optagelser på deres smartphones. iPhone SE 2020 kommer med en 12 MP kamera, der ikke skuffer i den kategori. Stabilisering og opløsningen er fremragende til en telefon i denne prisklasse.


Ydermere fortsætter Apple med at levere den samme høje standart i kvaliteten af deres produkter som vi er vandt til fra f.eks. iPhone 7 og 8.

De nævneværdige fordele og kvaliteter der er i den nye iPhone SE kan opsummere således:

- Trådløs opladning

- IP 67 støv og vandafvisende

- God og kompakt størrelse (for dem der kan lide det)

- Retina IPS LCD skærm (meget billigere at reparere end iPhone X, Xs og 11 pro OLED skærme)

- Ekstrem sikker fingerprint skanner på Home-knappen

- Hvis du opgradere fra en iPhone 7 eller 8, så kan dit cover bruges på den nye SE

- Overordnet set er der mange genbrugte dele fra iPhone 8, som gør den her SE model er meget billig. Dette medfører også meget billigere reparationer af den her model, som gør den til et meget miljøvenligt valg i sidste ende.


Vi tror at den her iPhone bliver meget populær ikke kun pga. en start pris på 3699 kr. Men også fordi du får så meget mobil for relativt få penge.

Derfor tøver vi ikke med at anbefale dig at købe den nye iPhone SE 2020.


Hvis du vil købe den her telefon, så kan den købes direkte fra Apple via den ovenstående link, men vi vil altid stærk anbefale dig at støtte vores lokale butikker i Køge.

Derfor har vi linket til de butikker i Køge som sælger telefonen.

3 butikken i Køge: https://www.3.dk/mobiler-tablets/mobiler/apple/iphone-se-2nd-gen

Telia i Køge: https://shop.telia.dk/mobil/cmobil.html

YouSee i Køge: https://yousee.dk/


Sidst men ikke mindst så kan du som altid få panserglas til 99 kr. med gratis montering, og der er også et flot udvalg af covers til den nye iPhone SE 2020 hos os.


Tak for din interesse


Med venlig hilsen


Team vRep.dk


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle