Søg
  • vRep

vRep mobil nyhed. Huawei Mate 20 er ankommet.


Mate 20 fås i flere farver alt afhængig af om det er Lite, almendelig eller Pro versionen man vælger.
Huawei Mate 20 Pro

Den nye Mate 20 fås i flere forskellige farver alt afhængig af om du vælger Lite, almendelig eller Pro versionen af Huaweis nye top model.Alle Android bruger så er der gode nyheder. Den nye Mate er spækket med nyt hardware, funktioner og et ritigt stor batteri.


Mate 20 Lite, Mate 20 og Mate 20 Pro er Huaweis nye top modeller og de er på vej til de danske mobil butikker.

Du kan glæde dig til et helt nyt design, nye funktioner og et rigtig stort batteri.

Den dyreste og sandsynlig bedste version er Mate 20 Pro. Vi kan udpege den nye 7 nm processor, tripel kamera på bagside, 4200 mAh batteri, in display fingerprint læser, og trådløs reverese ladning som nogle af de særpræg ved den her model.

Huawei P 20 Pro var imponerende med sit eksklusive bagkamera og Mate 20 Pro har bygget videre i samarbejde med LEICA på 3 fremragende kameraer.

Telefonen har ansigtsgenkendelse som iPhone X / Xs og Oneplus 6 er kendte for, men de har nu formået at sætte en fingerprints læser ind under skærmen, så man mister ikke noget plads på forsiden til en stor klodset fingerprints læser, da den elegant er placeret ind underskærmen.


Reverse trådløs opladning er noget nyt som hellere ikke er set hos nogle af de andre stor mobilproducenter endnu. Det betyder kort fortalt at man nu kan lade andre mobiler der er trådløs kompatible via sin Huawei Mate 20 pro. Man aktivere funktionen på mobilen også kan man oplade en anden mobil ved at sætte begge mobiler opad hinanden på bagsiden. Det er rigtig smart, især hvis man lige vil trolle sine hardcore iPhone venner.

Der er desuden kommet en helt ny 7 nanometer processor i den her nye topmodel. Huaweis egen Kirin 980 chip leverer lyn hurtige ydevne og skulle være meget energisparende i forhold til ældre versioner.

Alt i alt ser det ud til at Huawei virkelig har gjort sig ekstra umage den her omgang for at skille sig ud fra mængden og det ser ud som om at de har haft succes med det.

vRep anbefaler helt klart den her model.

Vi tror at Huawei Mate 20 bliver en stor succes og vi glæder os selv til at prøve kræfter med den så snart den lander i butikken.

Vores bedømmelse af Huawei Mate 20 kommer snart.


Har du en Huawei Mate 20, så ser vi frem til at høre din mening om den. Så kan vi i fællesskab hjælpe andre med at tage en beslutning om de skal købe eller springe den her model over.

Mvh

Team vRep.dk0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle