MICROSOFT

SURFACE SERIE

2 års garanti på reparationen

*

Undtagelse på batteri reparationer som har 1 års garanti

 

**

Ved reparation er fejlfindingen gratis 

 

***

Ingen garanti på væskeskadereparationer

Hvor lang tid tager en reparation?

De fleste reparationer kan oftest klares samme dag inden for 4-5 timer ved tidsbestilling. Du kan også komme uden at bestille tid, så er ventetiden længere. Andre mere kompliceret reparationer som væskeskader, bundkort reparationer mfl. kan tage længere tid.

Microsoft Surface reparations priser

*Ved batteriskift og reparation af andre komponenter end skærmen af Surface Pro/Book modeller er der en sandsynlighed for at frontglasset knækker, eller at skærmen beskadiges fordi vi skal afmontere den for at få adgang til f.eks batteriet.

Skærmen er meget tynd og er limet fast til rammen, derfor er der ved nogle reparationer nødvendigt at udskifte skærmen også, hvis den tager skade under reparationen. Man betaler i sådanne tilfælde ikke fuld pris for skærmen hvis det knækker, men en nedsat reparations pris. Kontakt os for mere info.   

PRISOVERBLIK

Book tid og undgå ventetid

VIGTIGT!
Sikre din data

Lav en sikkerhedskopi af din enhed inden du aflevere den til reparation.

Vi sletter ikke noget på din enhed og det er ikke et krav for at vi kan reparer din enhed, men det er en god ide at sikre din data.

VIGTIGT!
Vandafvisende enheder

Vandafvisende enheder forbliver IKKE vandafvisende ved reparation. 

Handelsbetingelser

Det er vigtigt at du læser vores handelsbetingelser inden du handler eller får repareret din enhed hos os.

HANDELSBETINGELSER

VIGTIGT!
Skærmlås

Sørg for at fjerne evt. skærmlås mm. der forhindrer vores teknikere i at udføre test på enheden før og efter fuldført reparation. Du kan også indlevere din enhed i fabriks-nulstillet tilstand. Det er ikke et krav at fjerne sin kode eller nulstille den, men det gør arbejdet for vores teknikere nemmere og kan medføre en hurtigere reparation. 

Følgeskader i forbindelse med reparation

Være opmærksom på at nogle reparationer, som f.eks. et batteriskifte på en Surface med/uden knækket glas kan medføre at der kommer revner i glasset i forbindelse med at skærmen skal afmonteres for at man kan komme ned til batteriet. Det samme gælder med andre reparationer som kræver at skærmen skal afmonteres. 

Du er i trykke hænder

-

ESD SIKRET VÆRKSTED

-

KVALITETS RESERVEDELE

-

HURTIG REPARATION

-

GARANTI PÅ DIN REPARATION

Hvad dækker garantien?

2 års garanti gives på reservedelen der udskiftes. Der er 1 års garanti på batterier og ingen garanti på væskeskade reparationer.

Garantien dækker ikke trykskader, fysiske skader, væskeskader. Læs mere om vores garanti betingelser ved at trykke på knappen for neden. 

Microsoft Surface serie reparation i Køge

Hos vRep har vi mange års erfaring med reparationer af Surface Pro enheder.

Vi kan reparer din skærme, batteri, bagkamera, bagglas, ladestik, glas mm. 

Vores varelager er fyldt med kvalitets reservedele til Microsoft Surface serie, således kan vi klare de fleste af reparationer samme dag som du indlevere din enhed. 

For ikke listede priser kontakt os og vi giver dig et godt tilbud på din Surface Pro, Book reparation, som laves lokalt på værkstedet i Køge. Bor du i nærområdet:  Ølby, Herfølge, Solrød, Jersie, Karlslunde, Greve, Hundige, Viby, Strøby, Store Heddinge, Hårlev, Borup, Ringsted m.fl. kan du aflevere din telefon på vores værksted og oftest få din enhed tilbage på under 5 time.

Bor du længere væk: Jylland, Fyn, Bornholm, Lolland så kan du med fordel sende din enhed med posten. Vi reparer oftest telefonen samme dag som vi modtager den og sender retur efter fuldført reparation og test. 

Understøttede modeller:

Surface Pro 2, Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Pro 5. Surface Pro 6, Surface Pro 7.

Surface Book, Surface Book 2 13.5", Surface Book 2 15" 

HVORFOR VÆLGE OS?

Kontakt

vrep

TELEFON 

4248 1234

MAIL

vRep@outlook.dk

Vær' venligst opmærksom på, at prisændringer og tastefejl kan forekomme.

Besøg

vreP

ADRESSE

Nørregade 22D

4600 Køge

ÅBNINGSTIDER

Man-Fredag 11-16

Lør-Søndag  11-15

UPS Access Point

Hent & Send

UPS pakker fra vRep

anmeldelser

af vrep